Triumph Torque Logo
 
Wednesday, 20 September 2017 Register | Login
Next PostTech Posts > Problem Solving > 955i speed triple cuts out
Info
.
Message
Boardsandbugs
Oxford,
United Kingdom

Posts: 18
Enthusiast


01 Sep 2017 09:37
Good morning
Bike: speed triple, 955i, 2005 plate, 25k miles, owned for 4 years
Issues:
1: Yesterday the speedo and rev counter was resetting as I was riding (they looked as if the bike was starting up) but no issue with the running of the bike.
2: the bike back fired a couple of times, the engine management light came on and then went off.
3: whilest idling and moving the bike has cut out completely, no electrics no lights on dials etc, turning it on and off and flicking the engine cut of switch didn't help but after a few mins the bike started and ran again for a while.

As I write this I'm on the ferry back from the isle off man after 9 great days watching the TT classic and riding the course but I'm not sure it's going to get me the 180 miles home.

I feel it's had 9 days of salty air and damp mornings and a poor electrical connection is to blame. I can look at it when I get off the ferry before set off as I have some kit with me if anyone has some pointers.

What electrical issues will stop the bike dead? Co2 sensor? Clock connection? Any of the relays? Ecu connection yes.

Any thoughts people?
Thanks for your help
Advertisement
Remove adverts by upgrading to a premier account
Next PostTech Posts > Problem Solving > 955i speed triple cuts out
Start New ThreadForum Jump:
Who's Online?
Guests:71
Members:4
Premiers:5

top
Triumph Torque
- About Us
- Community Guidelines
- Contact Us
- Statistics
Site Information
- Site Help
- Site Status
- Site Updates
Member Information
- Login / Register
- Merchandise
- Obituaries