Triumph Torque Logo
 
Monday, 25 September 2017 Register | Login
Next PostTech Posts > Problem Solving > Sprint RS starting issue
Info
.
Message
Huggybear22
Cumbria,
United Kingdom

Posts: 3
Sprint RS (02-05)


23 Jul 2017 01:50
Hi

The short version is I have nothing coming on the dash except the backlight and bike won't crank over and fuel pump won't prime however the headlights work. All fuses are fine visually didn't have time to do a continuity test on them all.

To get to this point I had the tank off to reseal the plastic fitting for the fuel line and replaced an O ring in the fuel line the bike started no problem after the plastic fitting and the o ring I did with the tank in place. I disconnected the datatool alarm because the beeping of it in service mode was pissing off the guys in the workshop at work and it dies straight after disconnecting from the bike as the internal battery is goosed. Only problem is I disconnected it while the ignition was still on and since then had the starting issue. Reconnecting the alarm hasn't worked and I bought a blanking plug from Lings the two wire type to rule out the alarm (and get rid of it which I have been meaning to do anyway!!!) which hasn't made a difference.

Bike is an 04 sprint RS with single sided swingarm.

Any suggestions would be helpful.
Advertisement
Remove adverts by upgrading to a premier account
Next PostTech Posts > Problem Solving > Sprint RS starting issue
Start New ThreadForum Jump:
Who's Online?
Guests:89
Members:2
Premiers:1

top
Triumph Torque
- About Us
- Community Guidelines
- Contact Us
- Statistics
Site Information
- Site Help
- Site Status
- Site Updates
Member Information
- Login / Register
- Merchandise
- Obituaries